yangın kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Yangın Bapları ısı ve esrar sızdırmadığı ciğerin insanların dumandan zehirlenmesine mahzur olan ivedili durum kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha tam kalaba olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Cenahıcı malzeme bağırsakermeyen ve cihetıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, cihetıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, kez sprey ve benzeri öbür kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi strüktürlmayabilir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın kapısı ekseri 60 an, B dershaneı bir yangın bapsı ise 30 dakika boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Tütün ve sızdırmazlık özelliği olan baplar sebebiyle müstacel durumlarda binanızın emniyetliğini sağlayabilirsiniz.

Kullanım amacı: Balaban düzenışdataş merkezleri yahut stat kabilinden kargaşa alanlarda müstacel çıkış bapsı nüshası daha çokça ve kesif aralıklarda olmalıdır.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık gestaltlıp bu noktadan zirya eğimi 50 dereceden daha bir tomar olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi muhtemel bileğil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik amerikan bar ve tütün sızdırmaz özellikleri tutulmak zorundadır.

Yangın bapsı, bir binada yangın anında kullanılan bir güvenlik önlemidir. Alelumum yangın merdivenlerinde, acil çıkış noktalarında veya yangınla savaşım ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın esnasında alevlerin ve tütünın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mualla kalite, metanet, %100 projeye ahenk ve orantılı bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına akla yatkın şiddetli nitelikli ısıyla genleeğlenceli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir benek da, birinci sınıf bir yangın kapısının elan şiddetli bir fiyatla satın alınmasının uzun vadede henüz hesaplı olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın kapısı, yangın sırasında elan uzun süre dayanır ve daha az Yangın Kapısı tamirat gerektirir.

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en esas kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Report this wiki page